31 jan -10

Datum: 2010-01-31 | Tid: 21:39:30
Jag har varit dålig på att uppdatera blogg och kommentera era bloggar.. Det ska bli bättre! :) har varit så trött på sistone. 18 feb ska man träffa en läkare. Det är nog järnbrist. Men vi får se.. Dessutom jobbar man också så man har inte orkat kommentera eller uppdatera.

Imorgon ska vi hämta Anton, då får Bamse dra honom hem.. Då blir det bilder! :)

Kommentarer
» Patricia & Elwiz

Jaa blev riktigt stolt :D!

Datum: 2010-01-31 | Tid: 21:55:29     Url: http://elwizdagbok.blogg.se/
» Cissi

håller tummarna för att det går bra hos läkaren :)

Datum: 2010-02-01 | Tid: 10:03:58     Url: http://ceciliakaye.blogg.se/
» Patricia & Elwiz

Det är samma som förra gången fast andra benet. Så typiskt gibzon :p. Han kan aldrig vara stilla. Försöker sätta honom i hagen men då hoppar han istället upp o ner som en jojjo och krafsar på golvet eller försöker klättra ur. Är han ensam i köket springer han runt o sladdar, försöker döda något gosedjur eller så. Försöker jag hålla honom i famnen sprattlar han som en galning o skriker för han vill ner. Han gillar inte tuggbenen vi har hemma och grisknorrarna är slut, det är snökaos och jag har inget körkort och ingen är hemma förrutom mamma som är sjuk xD. Kaos :D!!!

Datum: 2010-02-01 | Tid: 10:28:10     Url: http://elwizdagbok.blogg.se/
» Patricia & Elwiz

Jag hade verkligen iiingen aning om vad Elwiz skulle heta. Hans uppfödare namn var "Carl-Jan" men det var inte fint tyckte jag. Hade en massa olika namnförslag men ingen i familjen var överens, alla gillade olika. Tillslut satt jag bara i min systers rum som är öööverfullt med bandet Jonas Brothers planscher och på en plansch sitter dom med sin golden Elvis. Det bara klickade, men jag ändrade stavningen för att få det lite coolare och personligare.Syrran hade olika namn till Gibzon med men just "Gibson" är ett gitarrmärke och min syrra och hennes kille spelar båda gitarr och älskar det så det var något hela familjen tyckte passade.

Även där ville vi fräcka till stavningen lite.

Gibzon hette "Mini Pipen" som uppfödar namn då han var så lik sin pappa "Pipen" som nyfödd. Sedan hade den andra familjen döpt honom till "Buddy" men det passade inte tyckte vi och vi ville att han skulle få en nystart liksom :).Hur kom ni på Bamse?

Datum: 2010-02-01 | Tid: 17:44:29     Url: http://elwizdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback
RSS 2.0