31 maj -10

Datum: 2010-05-31 | Tid: 17:00:54
Bamses tumör har blivit större så min syrra ringde veterinär åt mig och pratade med dem. De tyckte att vi skulle komma in med Bamse imorgon så blir det operation. De ska först kolla den och se.. Vet inte om det blir en liten eller lite större operation.. Vi får se..

Så jag är otroligt orolig fast jag vet att det är godartad och kan hända att det behövs operera men ändå blir man orolig och tänker att det kanske är fel. Kanske är det elakartad. Men jag försöker låta bli.. Bamse har även förstått att det finns en knöl och vill gärna slicka den men vi ser till att han inte gör det.. När han är hemma ensam ska han ha tratt för att han inte ska slicka på den..

Att det är en typ av tumör är otäckt.. :(

Men han mår bra annars.. Han får bara äta runt kl sju imorgon bitti, hälften av vad han brukar få.. Men eftersom jag vet att han kommer vägra äta. Han är verkligen inte morgonpigg så det blir ingen mat för honom. Ska testa och ge honom iallafall men han kommer inte äta, vet jag :)


Imorgon efter veteinären kommer det inlägg om hur det gick.. Förhoppningsvis går det bra..

28 maj -10

Datum: 2010-05-28 | Tid: 20:46:39

Här myser Bamse & Boss tillsammans. Hur söta är de inte? Bamse är helt lugn med honom och leker otroligt mjukt. Han sitter eller ligger här medan de leker.. Om han råkar vara för hård med tass, gnyr Boss. Då slutar Bamse direkt.. Bamse är otroligt underbar med alla andra hundar! <3

27 maj -10

Datum: 2010-05-27 | Tid: 12:04:06
Nu är vi hemma igen..

Vi åkte dit och veterinären kollade knölen. Det är inte fettknöl sa de. Det är antagligen godartad eller elakartad tumör. Det enda jag lyssnade på var "tumör".. De tog prov och undersökte det. Vi väntade i cs 15 min. En evighet kändes det som..

Sen kom veterinären in och pratade om hans öron.. Jag brydde mig inte, ville bara veta svaret.. Sen sa hon "Bamse har tumör, det är helt godartad".. Jag kände en lättnad men ändå inte, vad skulle hända nu? Hon sa att vi ska låta det vara för att det brukar försvinna av sig själv inom 1-2 månader. Men om det inte försvinner så måste vi åka tillbaka dit och eventuellt göra en operation. Det är helt godartad.. Men självklart finns det i bakhuvudet att det kanske kommer en elakartad sen.. Tack och lov att den är godartad!!

Här är länken om den tumören som han har. Histiocytom

Vi fick ett recept på någon öronrengöring som kan dämpa irritation i hans öron. Vi ska droppa en gång i veckan. Förhoppningsvis får han inte infektion under sommar.. Martin hämtar ut den när han har slutat jobba..

Nu vet jag i alla fall vad det är för knöl..

Någon som vet om den? Eller er hund kanske har/hade den? Vore då tacksam om ni berättar om det..

27 maj -10

Datum: 2010-05-27 | Tid: 08:39:30
Kl elva hämtar Martin mig och åker till veterinär. Bamse har en liten knöl på ljumske. Förra veckan upptäckte jag den och den var väldigt liten. Så jag tänkte avvakta och se.. Igår kollade jag igen och den har vuxit. Den är lika stor som en nagel om inte större.. Låter liten men jag blir orolig då den har blivit större..

Självklart började jag inbilla mig saker.. Tumör, bla bla.. Har kollat lite runt och det verkar vara en fett knöl.

Vi får se vad veterinär säger. Ska även kolla hans öron. Som ni flesta vet så har han ofta problem med öronoinfektion när det är väldigt varmt ute, dvs på sommar.. Är ganska less på det.. Undrar om det inte finns något annat att göra så att man kan förhindra att han får öron infektion så ofta.. Vi tvättar hans öron noga så något annat.. Tips??

Jag återkommer sen och berättar vad det är för knöl..Håll tummarna för oss att det inte är något farligt..

26 maj -10

Datum: 2010-05-26 | Tid: 14:42:05
Syrran & hennes familj har fått hem sin underbara Boss!
Hur underbart söt är han inte?! Långhårig schäfer..

25 maj -10

Datum: 2010-05-25 | Tid: 12:39:43
Här kommer några bilder. Ska få alla bilder idag så det blir fler bilder sen :)


Vi var ute och grillade med många andra.


I Göljestigen med några hundar. Göljestigen är en av de underbaraste ställe man kan åka till med sin hund


Hundsim. (Ja Martin behöver raka sig! :p)

Det kommer fler senare idag :)

11 maj -10

Datum: 2010-05-11 | Tid: 11:03:40
Har fortfarande inte fått tillbaka lusten med bloggen. Men tänkte bara säga tack för era kommentarer! :)

Jag läser fortfarande era bloggar men är verkligen dålig på att kommentera men jag läser!! :)


RSS 2.0