3 april -10

Datum: 2010-04-03 | Tid: 10:06:23
Söndags-onsdags var vi i Falkenberg och Bamse var på dagis under tiden..

Måndags åkte vi till Ullared och handlade där.. Det blev en del saker.. :) Köpte även några saker till Bamse. Flexikoppel, några leksaker, två hjärngympa saker, godis..
Flexi koppel var jag egentligen emot i början. Jag har en uppfattning att det är oftast ägare med ouppfostrade hundar som har den.. Deras hundar får gå hur de vill och det avskyr jag.. Men Bamse går fot och med min tillåtelse får han gå och göra vad han vill tills jag ber honom gå vid min sida igen.. Med flexi koppel blir det bekvämt då han får gå hiur han vill som att gå på gräsmattan, i djup snö, i lera osv utan att jag behöver följa med ;)
Hjärmgympa saker som jag köpte, en av dem är ganska lätt men det är bara att ta kladdigt godis eller större godis så det är svårare att få ut godis. Den andra förväntade jag mig att han skulle kämpa för att få ut godis. Men icke.. Han har hittat ett smart sätt att få ut godis. Ett helt annat sätt än det man "ska".. :D Så det där får vi ta kladdigt eller större godis :p

Tisdagd var vi på farmors begravning. Det var otroligt vacker där och tårar rinnade nerför kinderna.. Så svårt att tro att hon verkligen är borta. Men begravningen var vacker! <3

I onsdags åkte vi och hämtade Bamse när vi var hemma igen och det var verkligen härligt att få träffa Bamse igen.. Herregud vad han var lycklig! :) härligt att han blev så lycklig att se oss.. :)

Igår åkte vi med några med deras hundar till Naturens hus, där promenerade vi.. Det var mysigt där.. Bamse var först nyfiken och ville kolla överallt men efter en stund blev han lugn och gick fot.. :) Dit ska vi gå igen snart.. Tyvärr så hade jag inte kameran med mig.. :( men nästa gång!

Förra fredags var Martin med om en olycka på väg hem från jobbet 01.00. Han krockade med ett råtdjur som dog direkt. Han körde i 90 km/h när han krockade med rådjuret. Martin blev inte allvarligt skadad vilket är tur! Men i Falkenberg fick han ont och det blev värre. Så han åkte till vårdcentralen där de undersökte honom. Där fick han körförbud och ett akut remiss till sjukgymnast. Han har körförbud till imorgon då han har svårt att röra på nacken så han blir en fara för trafiken om han kör. Efter helgen ska han ringa läkare här i Örebro och boka en tid. Det skulle han göra sa de i Falkenberg.
Min mamma åkte dit till olycksplatsen och hjälpte Martin. Tack, mamma! <3
Bilen är på verkstaden. Förhoppningsvis blir den färdig snart..

Tack, syrran & Emil som ställer upp och kör oss dit vi vill så länge bilen är på verkstaden <3

Ja den natten var han hemma vid halv åtta på morgon efter allt. Så vi fick inte mycket sömn. Han har haft svårt att sova då nacken gör ont. Men förhoppningsvis blir han bra snart igen! Så han är sjukskriven så länge nu.. Jag hoppas och hoppas att han blir bra snart!

Det kommer bilder på Bamses saker lite senare.. :)

Jag har vunnit spårundsboken på tradera endast för 2 kr.. Får den nästa vecka.. :)

Glad påsk!

Kommentarer
» Ira & Mio

:-) ja det är svårt låta bli handla på Ge-Kås!! :) sällan man kommer därifrån med få saker, man verkligen storhandlar!Skönt det gick bra med Martin i bilolyckan, (att det inte gick allvarligare) men tråkigt möta en rådjur.Jaa samma här ang flexikoppel jag använder den bara när det är tillfällen där Mio inte kan gå lös men jag inte vill gå i lera, hög snö eller liknande, då är det bra med flexikoppel.. mamma använder den lite mer då hon inte "orkar" springa eller gå så fooort då får Mio möjlighet röra på sig lite mer än vad mormor orkar ;-) men annars e han lös till ca 80 % nuförtiden bara där det är trafik, stan, t-bana buss pendeltåg etc som näpp koppel..Billigt bok du vunnit, 2 kr är ju inte dumt, så om den e skitdålig bok så spelar det ju ingen roll, 2 kr ju... :thumbup:Glad påsk

Datum: 2010-04-03 | Tid: 11:28:45     Url: http://luckyprince.blogg.se/
» Anna

Kul att du fick fyndat lite saker till Bamse på Ullared :thumbup:

Stackars din sambo, hoppas att han inte har fått whiplash ;-( Jag har svår whiplash sen många år tillbaka och det är fruktansvärt ;-(

Ha det fint!

Datum: 2010-04-03 | Tid: 11:39:23     Url: http://ellegaard.doggyblogg.se/
» Patricia & Elwiz

Usch så läskigt att krocka, hoppas han blir bra snart :)!

Härligt med promenader, vädret börjar ju bli riktigt fint nu!

Datum: 2010-04-03 | Tid: 14:54:40     Url: http://elwizdagbok.blogg.se/
» Ann-Christine

Vad tråkigt det som hänt Martin! Kolla med försäkringsbolag om man kan få genom det, för han kan ju få lida resten av livet med sånt typ wiplesh skada! Det är inte roligt. Har en kompis som inte kan jobba mer pga det och just en bilolycka. Hoppas han blir bra snart.

Jo Domaren i Köping var jättebra, men alla domare är olika, köpingsdomaren hette Cindy Petterson har jag för mig hon var snäll men inte på samma sätt som den här killen, han var mera förklarande och ödmjukare!

Finns ju dom som åker enbart på dom utställningar och ställer för just dom domare dom vet kommer få bra kritik och placering av, det tycker jag personligen är fegt. Jag tycker det vore mera skoj att få kritik från olika domare, för alla tycker ju inte lika. Men vi ser nu fram mot utställningarna som kommer framöver.

Idag jätteskönt väder, så vi var ute i några timmar med hundarna...nu är dom trötta:thumbup:

Ha det så gott!:-d

Datum: 2010-04-03 | Tid: 18:14:09     Url: http://www.staffisspike.dinstudio.se
» Anna

oj oj, det har minsann skett saker under tiden det varit lugnt på bloggen! Så skönt att Martin inte skadade sig värre, det hade absolut kunnat gå riktigt illa... :S

Det är sådana tillfällen som man börjar uppskatta allt omkring ännu lite mer!hehe, näää det är bra att Tora inte far runt lika mycket som Trassel efter att hon badat måste jag säga ;p

Trassel har inte varit mycket för bus förut, han är nu 7år, men den senaste månaden har det blivit vääääääldig fart på honom, så kul :)Ha en fortsatt bra helg :)

Datum: 2010-04-03 | Tid: 19:30:43     Url: http://odjurenochanna.blogspot.com
» hundtok

Fin blogg hoppas påsken vart och är bra!:-d

Datum: 2010-04-03 | Tid: 21:00:48     Url: http://linaabjornemalm.blogg.se/
» Lisa

Grattis till spårhundboken. Självklart att Bamse blir glad att få träffa er igen. Även om han har haft det bra så är det ni som är hans stora glädje och trygghet. Även jag sänder ett stort tack till din mamma och till syrran o Emil som ställer upp med skjuts. Hoppas att Martin, vår älskade son, snart blir riktigt bra igen. Glad fortsättning på påsken och en stor kram till er alla :love:

Datum: 2010-04-04 | Tid: 13:54:10
» Rebecka

Jaa det har varit mycket nu..

Begravning, olycka osv..

Kan tänka mig Bamse framför mig när han fixar o trixar med hjärngympe grejerna hehe :)

Datum: 2010-04-04 | Tid: 14:37:41     Url: http://beems.blogg.se/
» Anna

Åh nej har du också whiplash ;-( Smärtan är fruktansvärt jobbig ;-(

Datum: 2010-04-05 | Tid: 11:36:18     Url: http://ellegaard.doggyblogg.se/
» Elin

Usch va hemskt med krocken, tur att det inte blev allvarligare än så men ändå.

Hoppas han kryar på sig.Kul att shoppa på Ullared, aldrig vart där =) men skulle vilja.

Datum: 2010-04-05 | Tid: 14:16:35     Url: http://fluffmonster.blogg.se/
» Ebba & Molly

Vilket fynd, 2 kr!!! :bigeyes::thumbup:

Datum: 2010-04-05 | Tid: 18:07:23     Url: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback
RSS 2.0