10 juni -10

Datum: 2010-06-10 | Tid: 21:06:37
Där försvann blogglusten igen. :( det beror nog på det härliga vädret!

Svarar på era kommentarer när jag orkar..

Kommentarer
» Elisabeth

Härliga vädret???:question: Har ni härligt väder!!!:mad: Skicka genast ner litta till oss för vi har bara regn :thumbdown:

Datum: 2010-06-11 | Tid: 07:59:40     Url: http://samojedatlas.blogg.se/
» Anonym

Tycker du att det är rätt att djur blir misshandlade? Tycker du att det är acceptabelt att tidelag (sex med djur) är tillåtet i Sverige?Om inte, rösta här:

http://ur.se/dittparti/#/?parti=331Förlåt om detta räknas som spam. Jag tycker bara att djurens rättigheter borde uppmärksammas mer!

Datum: 2010-06-12 | Tid: 18:35:25
» Zandra

Hej! Va skönt att höra att Bamse är fri från tumöret :thumbup: Jo, håller en hel del kurser på Tassa rätt, det är jätte roligt att få jobba med något man brinner för :-d Ja super rolig och intressant utbildning, och jätte bra att träffa människor som är lika intresserad av hundar som man själv är. Skulle också vilja gå hundpsykolog utbildnigen, men den är så dyr :( Så får se hur det blir med det, annars kommer jag endast gå problemhundskonsult utbildnigen iaf. Jo Lova har ju inte vissat några symtom ännu, men vi tränar ju massor för att hon ska få muskler att stabilasera upp höfterna med, fast det komemr ju aldrig försvinna. Så man får göra det man kan :)Ha det gott :) / Zandra

Datum: 2010-07-13 | Tid: 20:22:04     Url: http://hundfocus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback
RSS 2.0