19 feb -10

Datum: 2010-02-19 | Tid: 18:52:21
Nu tar jag uppehåll från bloggen i en vecka. Ikväll ska vi åka till Martins jobb och stanna där över helgen, sen på tisdag åker vi ner till Malmö. Där ska vi bara koppla av och inte tänka på något alls.

Men när vi är hemma igen (nästa helg) blir det massor bilder! :)

Heejdå vi hörs om en vecka! :)

(förresten, blogg har fixat så att alla kan se filmer, ni som inte har kunnat se dem förut, kan ni det nu? Vore bra om ni kan berätta så jag vet om det fungerar bra eller inte)

18 feb -10

Datum: 2010-02-18 | Tid: 11:30:56
Nu har jag kontaktat blogg och de sa att ni som använder internet explorer kan inte se filmer men de som använder mozilla firefox kan se. Har frågat vad det beror på. De sa att det berodde på min design så jag provade ändra allt till deras design men det fungerade ändå inte så det kan inte bero på min design..

Så ni som använder internet explorer, titta på filmerna via mozilla istället.

16 feb -10

Datum: 2010-02-16 | Tid: 23:18:15
Nu kommer äntligen några filmer på tricks! :)


Kanin


Snurra


Spela död


"Är du trött?" Se hur söt han är i filmen! :D

Vi passar Alva idag igen. Till imorgon eftermiddag :) vi hämtade henne för en timme sen. Hon är riktigt söt!EDIT:
Tydligen kan några inte se filmerna :( men kolla "ilskoholist" på youtube så kan ni se där.


16 feb -10

Datum: 2010-02-16 | Tid: 16:00:46
Nu är jag ledig i minst TVÅ veckor, hurra!! :) bloggen har varit tråkig då jag inte orkar uppdatera så ofta. Men nu är man ledig länge, så! :)

Men IDAG är jag trött efter nattpasset.. Så det blir några bilder från helgen istället :)


Haha Kiara, så söt :D (ser ut som att Martin drar ner päls men inte så:p)Här fick han två hjärtformade smörgåsar med skinka och köttbullar :)

I lördags fyllde jag år. Självklart bjöd man hem familjen på fika. Anton och Tindra gav mig papper. De hade ritat. Tindra fick hjälp av syrran (hennes mamma) och Anton ritade helt själv.Nu får det räcka så länge.. ;)

13 feb -10

Datum: 2010-02-13 | Tid: 21:31:45
Idag fyller jag år. Hurra hurra hurra hurra! ;)

(Svarar på era kommentarer imorgon)

10 feb -10

Datum: 2010-02-10 | Tid: 20:01:09
Dagen har varit händelsrik :)

Kl 14.00 var det dags för hundsim. Vi åkte till Örebro hundrehab. Lena som jobbar där är otroligt trevlig och det var inte alls svårt att läsa på hennes läppar. Martin behövde inte tolka något alls nästan. Några gånger frågade jag honom vad hon sa men annars läste jag på hennes läppar. Dessutom kunde hon nästan teckenspråk fast på ett annat sätt. Kan inte förklara här :) Vi pratade lite och sen var det dags för sim.

Lena, som ansvarar allt, fixade flytväst på honom och bomull i öron för att det inte ska komma in vatten i öronen. Sen lyftes Bamse in i bassängen. Han började simma och i början såg han lite fundersam ut men sen gick det över och han simmade i 5 minuter. Han blev helt slut efteråt. Så slut att tvungan hängde ut :D

Sen duschade och stretchade Lena honom. Hon tyckte att Bamse var väldigt duktig. Det tycker vi också! Sen pratade vi igen medan Bamse låg och vilade. Vi diskuterade lite om hur ofta vi ska komma dit och så. Vi ska dit igen v.9 då vi inte kan v.7 och v.8.

Det blev inte många bilder då Lena sa att om Bamse får panik får man INTE fota för då kan det bli värre. Och jag visste inte hur Bamse skulle reagera så jag ville för sökerhetsskull bara ta några. Nu vet jag att han inte blir rädd så nästa gång blir massa bilder och även filmer :)

Här gången simmade han bara runt för att det var första gången för honom. Man måste alltså börja försiktigt och öka gradvis :) sen kommer han simma i motströms. Och hur länge beror på.

Bilderna blev lite suddiga då jag var okoncentrerad på att fota. Ville bara titta på honom.. :)

Här kommer bilder

Innan vi gick in :)Lena och en annan kvinna som jobbar där. Lena är hon som ni kan se :)Här tas flytvästen bort. Lena ska duscha och stretcha honom


Nu är han ren.. :) Tog inga bilder när Lena strechade då jag ville titta på hur hon gjorde.


Hemma hos mamma. Han var riktigt trött och sov med Kiara :)

Lena är absolut någon jag kan rekommendera. Hon kan sin sak och är otroligt trevlig!

Senare på kvällen träffade vi en kvinna med en staffe tik på 6 månader som Martin ska passa imorgon medan jag jobbar natt. Eftersom vi aldrig hade träffat henne eller hunden ville vi träffas först och se hur det går. Alva (staffen) är riktigt söt! :)

Två bilder..
Elenor, Benji & Alfred kom även dit :)

Det blev inga filmer idag men nästa gång! :) Och "spela död"-filmen kommer imorgon istället. Bamse är helt död nu, så..

10 feb -10

Datum: 2010-02-10 | Tid: 12:14:19
Kl två är det dags för hundsim för Bamse!! :) ser verkligen fram emot det.. Det kommer bilder/filmer sen. OCH en film där Bamse spelar död. Har glömt bort det tills Linda påminde mig :D

Håll utkik ;)

4 feb -10

Datum: 2010-02-04 | Tid: 23:18:12
Eftersom jag ibland undrar hur ni ser ut, tänker jag fixa en liten utmaning. Lägg ut bild på dig själv och låt oss veta vem som är bloggaren/hundägaren :)

Jag får väl börja och hoppas att ni andra gör detsamma :)


Ja här är jag..


Husse Martin :)

4 feb -10

Datum: 2010-02-04 | Tid: 12:52:56
Idag är en speciell dag för att den bästa Azi fyller 8 år idag!

Stort grattis på din födelsedag! <3

Bamse sänder många voffar och pussar


Bamse & Azi


3 feb -10

Datum: 2010-02-03 | Tid: 12:38:03
Om 10 dagar är det dags för er att gratta mig för då fyller jag 22 år ;) och om 4 dagar ska syrrans bebis komma ut men den får mer än gärna komma redan nu.. ;) tjatar varje dag om att bebisen ska komma ut. Längtar!

Nästa onsdag kl 14.00 blir det hundsim för Bamse. Blir spännande! Även att han är frisk, vill vi testa det ändå, för att jag vet att det är skonsamt och bra för honom. Så vi vill åka dit och testa. Är det bra som vi förväntar oss, så ska vi fortsätta med det :)

Även för en frisk hund är simning betydelsefull. Den hjälper hunden att gå ner i vikt, stärker och bygger upp svag muskulatur och effektiv konditionsträning utan att påfrestas på hårt underlag. Ser verkligen fram emot det! Bamse älskar att bada ute men vi får se hur han reagerar sen där inne :D

Idag är jag väldigt sjuk. Fick kämpa på jobbet igår. Men som tur så var det väldigt lugnt. Hade även roligt så man glömde bort tiden. Imorgon ska man jobba igen. Hoppas att jag blir bättre. För annars skulle jag inte orka en dag på jobbet igen. Det suger verkligen att vara sjuk :(

Det är snöstorm här, Bamse och Martin var ute i en timme imorse medan jag låg hemma och drack varm oboy som Martin fixade innan han gick ut. Snäll pojke man har :)

Vad händer till helgen för er? Martin ska jobba hela helgen, jag & Bamse ska följa med. Vi ska sova över där. Blir mysigt! :)


Förra veckan då vi gick ock hämtade Tindra på dagis. Här drar Bamse Anton :)

1 feb -10

Datum: 2010-02-01 | Tid: 17:47:05
Det blev inga bilder idag :( men iaf, Bamse drog Anton på bob. Han väger ungefär 25 kg men enligt min hövåg blev det bara ungefär 7 kg eftersom det är snö på marken. Stor skillnad! Bamse var riktigt duktig :) tog även med Kiara då Becky är höggravid och föder närsomhelst. Hon vågar inte gå ut med Kiara och Emil jobbade så man får ställa upp för sin syrra :)

Becky har tjatat rätt länge på mig, att jag ska lägga in bilder på hur Bamse kan se ut med sina öron, så här kommer två bilder :D vilken föredrar ni?


1.


2.
Tänkte ifall om någon vill veta hur hans mun ser ut ;):D

RSS 2.0