16 april -10

Datum: 2010-04-16 | Tid: 19:41:57

Vila i frid, Kiara <3 en riktigt underbar hund som är med Kovo nu och springer fritt.

Alltid de bästa som tas ifrån en...

12 april -10

Datum: 2010-04-12 | Tid: 11:42:27
Har tappat lust med blogg.. Så det kommer inte bli många inlägg nu.. Men jag återkommer när jag har lust igen.. :)

Svarar på era kommentarer lite senare.. Är dålig på att kommentera andras blogg men jag läser! :)

8 april -10

Datum: 2010-04-08 | Tid: 10:41:49
Grattis syrran som fyller år idag! :)

Kursen i tisdags var kul! Till nästa gång ska jag ha lärt Bamse klia på näsan, INTE tugga när han har något i munnen (egentligen ska man lära hunden städa men det kan Bamse redan så jag ska istället finslipa så att han inte tuggar lite), gå åt sidan..

Igår simmade Bamse. 14 min här gången.. Lika roligt titta varje gång :)

Inte roligt inlägg men men.. :)

Nanna, bebisen är syrrans.. Du undrar vad för tricks Bamse kan.. Ja du.. Han kan många..
*Sitta
*Ligga
*Buga
*Spela död
*Gäspa
*Pussa
*Viska (pussa mitt öra)
*Hämta & lämna saker
*Stänga dörrar
*Plocka upp tvätt (han ska ta upp kläder till mig från korgen)
*Snurra
*Kanin (sitta på bakben)
*Tittut (han ska komma mellan mina ben och titta upp mot mig)
*Rulla runt

Det finns fler men kan inte komma på något mer nu :D

5 april -10

Datum: 2010-04-05 | Tid: 14:44:02
Grattis, Bamse!! <3 Idag blir han två år.. :) Han har fått leksak och ska även få burkmat ikväll.. :)Bamse & Felix <3

Imorgon börjar kursen "trix och konster".. Ska bli kul! På onsdag ska Bamse simma.. Får se hur länge det blir den gången.. :) Sen på fredag ska han undersökas och vaccineras..
På onsdag får vi se om Bamse orkar med öppen träning på kvällen.. Annars får han vila..

3 april -10

Datum: 2010-04-03 | Tid: 10:06:23
Söndags-onsdags var vi i Falkenberg och Bamse var på dagis under tiden..

Måndags åkte vi till Ullared och handlade där.. Det blev en del saker.. :) Köpte även några saker till Bamse. Flexikoppel, några leksaker, två hjärngympa saker, godis..
Flexi koppel var jag egentligen emot i början. Jag har en uppfattning att det är oftast ägare med ouppfostrade hundar som har den.. Deras hundar får gå hur de vill och det avskyr jag.. Men Bamse går fot och med min tillåtelse får han gå och göra vad han vill tills jag ber honom gå vid min sida igen.. Med flexi koppel blir det bekvämt då han får gå hiur han vill som att gå på gräsmattan, i djup snö, i lera osv utan att jag behöver följa med ;)
Hjärmgympa saker som jag köpte, en av dem är ganska lätt men det är bara att ta kladdigt godis eller större godis så det är svårare att få ut godis. Den andra förväntade jag mig att han skulle kämpa för att få ut godis. Men icke.. Han har hittat ett smart sätt att få ut godis. Ett helt annat sätt än det man "ska".. :D Så det där får vi ta kladdigt eller större godis :p

Tisdagd var vi på farmors begravning. Det var otroligt vacker där och tårar rinnade nerför kinderna.. Så svårt att tro att hon verkligen är borta. Men begravningen var vacker! <3

I onsdags åkte vi och hämtade Bamse när vi var hemma igen och det var verkligen härligt att få träffa Bamse igen.. Herregud vad han var lycklig! :) härligt att han blev så lycklig att se oss.. :)

Igår åkte vi med några med deras hundar till Naturens hus, där promenerade vi.. Det var mysigt där.. Bamse var först nyfiken och ville kolla överallt men efter en stund blev han lugn och gick fot.. :) Dit ska vi gå igen snart.. Tyvärr så hade jag inte kameran med mig.. :( men nästa gång!

Förra fredags var Martin med om en olycka på väg hem från jobbet 01.00. Han krockade med ett råtdjur som dog direkt. Han körde i 90 km/h när han krockade med rådjuret. Martin blev inte allvarligt skadad vilket är tur! Men i Falkenberg fick han ont och det blev värre. Så han åkte till vårdcentralen där de undersökte honom. Där fick han körförbud och ett akut remiss till sjukgymnast. Han har körförbud till imorgon då han har svårt att röra på nacken så han blir en fara för trafiken om han kör. Efter helgen ska han ringa läkare här i Örebro och boka en tid. Det skulle han göra sa de i Falkenberg.
Min mamma åkte dit till olycksplatsen och hjälpte Martin. Tack, mamma! <3
Bilen är på verkstaden. Förhoppningsvis blir den färdig snart..

Tack, syrran & Emil som ställer upp och kör oss dit vi vill så länge bilen är på verkstaden <3

Ja den natten var han hemma vid halv åtta på morgon efter allt. Så vi fick inte mycket sömn. Han har haft svårt att sova då nacken gör ont. Men förhoppningsvis blir han bra snart igen! Så han är sjukskriven så länge nu.. Jag hoppas och hoppas att han blir bra snart!

Det kommer bilder på Bamses saker lite senare.. :)

Jag har vunnit spårundsboken på tradera endast för 2 kr.. Får den nästa vecka.. :)

Glad påsk!

2 april -10

Datum: 2010-04-02 | Tid: 09:41:29
Jag lever.. :)

Ikväll kommer ett nytt inlägg om allt :D

RSS 2.0