8 sep -09

Datum: 2009-09-08 | Tid: 19:00:47
Idag åkte vi till Martins jobb med Bamse. Martin är ledig idag men vi åkte dit ändå och Martin visade mig runt :) Hade aldrig varit där så idag passade det bra. Och så kan man ju ta med Bamse också.. Han får alltså ta med Bamse till jobbet när han vill men eftersom jag blir ensam så vill jag hellre ha Bamse hemma. Så man har något att göra :) Men när jag börjar jobba, så tar han med Bamse till jobbet :)

Martin jobbar alltså på bondgård i Norlund :)

Bamse var lite osäker och ville hålla sig i vår närhet.. Men det gick bättre sen och han sprang och lekte med två andra hundar, Kelly & Alfred :) Han luktade på kor och valde att lämna dem ifred :) Gissa hur smutsig han blev! Vi var där i två timmar ungefär och när vi åkte hem, var Bamse riktigt trött. Han fick duscha när han kom hem så han blev ren igen :)

Nu är Martin & Bamse ute med Emil och hans Kiara. Bamse har klövjeväska på sig. Med en kg sammanlagt :) Har valt att öka långsamt men nästa vecka ska vi öka igen :) Antar att det blir en massa killsnack därute nu..

Någon dag i veckan ska jag skriva om när vi köpte Bamse och varför just han osv :)

Varför valde ni just er ras och just den hunden? :)

Kommentarer
» Rebecka

Kul med nya äventyr för Bamse :):)



Jag ska berätta varför jag valde Buster :):)



Det var en slump egentligen, jag såg en annons på blocket och ringde direkt till ägaren, ja valparna fanns kvar..

Hmmm åkte dit och det var bara 2 valpar kvar av alla...

Den ena var Buster som var helsvart, den andra liknade mer en rottis..

Jag blev förtjust i Buster direkt, dels pga jag trodde den andra var totalt överviktig så jag vågade inte ta den, då var det bara lilla Buster kvar :):):)

Och jag ångrar inte beslutet :)

Datum: 2009-09-08 | Tid: 19:07:23     Url: http://beems.blogg.se/
» Silje

Ja skriv om varför ni valde bamse!!!

Clifford var en slump. Ville egentligen ha en boxer valp eller en bullterrier... Men bestämde mig för att det inte var läget att ha en valp och dom raserna har en del problem med pels, leder osv.. Så hittade jag Clifford på blocket en natt och han blev min dagen efter :D Tänkte inte på att han var amstaff egentligen, han var bara så gullig och behövde ett hem (behövde mig). Om jag inte hade hittat honom hade jag varit hundlös nu, säkert ;)

lägg till mig på msn (är dock inte påloggad så ofta; [email protected])

Datum: 2009-09-08 | Tid: 19:11:28     Url: http://life-of-cs.blogspot.com
» Silje

Ja, skall vi säga i morgon runt 9? kanske?

Datum: 2009-09-08 | Tid: 19:28:53     Url: http://life-of-cs.blogspot.com
» Patricia & Duke

Jag såg Duke på blocket, sista hanen och var den enda som inte fått ett hem än (syrran hade haft ett hem men kommit tillbaka), sedan var han minst i kullen och ljusast, sötast enligt mig och jag har alltid velat ha en hane (har bara haft han-djur faktiskt). Så jag ringde på annonsen, pojkvännen och jag åkte o tittade samma dag - vi vart förälskade!

Hämtade honom dagen efter haha :D!

Har skrivit om det på Duke's blogg också med bilder, få har väl sett en Dobermann/bordercollie blandning förrut som hans mamma var.



Spännande o läsa om hur ni valde Bamse snart då!

Datum: 2009-09-08 | Tid: 20:04:04     Url: http://dukesdagbok.blogg.se/
» Ella

Ja du det var en bra fråga =) Brorsan har haft en Pitbull hane, han är 8 år nu, har alltid gillat honom, sen skaffade som en tik som är nån blandning men påminner om Amstaff, gillar även henne, sen dök Puma upp & behövde ett nytt hem, när jag sett henne på bild & sen träffat henne så var jag såld! Så det är våran historia =) Gillar Amstaff just för att dom hämger med på det mesta, är tåliga & sociala, världens bästa ras!



Puma blev röntgad som 1 1/2 åring med C höfter, röntgade nyss om henne med resultat D, alltså är jag nyfiken på vad som hänt med höfterna på dessa 3 år, det jag vet än så länge är att hon fått lindriga benpålagringar.. Men får ju se bilderna snart oxå hoppas jag =)



Ha en trevlig kväll.. Ser fram emot att få läsa eran historia =)

Datum: 2009-09-08 | Tid: 22:08:58     Url: http://ellapuma.blogg.se/
» Silje

på kvällen. Eller runt 18? Haha, nu strular jag mycket, förlåt.

Datum: 2009-09-09 | Tid: 08:17:12     Url: http://life-of-cs.blogspot.se
» Cissi

att jag valde Skillz var egentligen en slump, som många andra har skrivit ser jag. ;) skulle egentligen ha en renrasig amstaff, ev. en engelsk staff. (jag och min sambo hade inte diskuterat hundköpet så mycket än) men satt ändå inne på blocket varje dag och kollade för skojs skull. ser annonsen på Skillz: 6 månader amstaff blandning. Jättesöt och fin på alla sätt, så vi tänkte att vi åker och kollar på honom eftersom han fanns i grannstaden. BARA kollar, jo tjena.. dagen efter kom vi hem med en hund. :) ett tvättäkta impulsköp, men jag har inte ångrat mig en sekund ens. :)

ser fram emot när du ska skriva om Bamse föresten.

Datum: 2009-09-09 | Tid: 08:32:03     Url: http://ceciliakaye.blogg.se/
» Linda & Azi

WOW! jag hade skrivit i utkast några frågor t er ang varför välja den hund, blev hundägandet som ni tänkt er osv osv ;D men skriver senare då du happ tagit upp :D



Azi var helt slump. Hade en annan hund som tillhörde familjen, sen bodde jag hos Azis familj 2 veckor och jag blev så förtjust i henne. Så ägarna och jag kom överens att jag skulle ha henne på foder, nu är hon MIN! ;D Rasen, var aldrig jag tänkt på. Jag visste ingenting om Amstaffar innan, helt ärligt. Det var Azis personlighet å vi hade supe kemi - därför föll jag :)

Datum: 2009-09-09 | Tid: 10:08:58     Url: http://astirazalea.blogg.se/
» Chi

Vilken modig hund du har som vågar lukta på kossor!!!!

Datum: 2009-09-09 | Tid: 10:27:17     Url: http://www.metrobloggen.se/huahua
» Silje

Jajjemen! Då har vi en liten msn date sen :)

Datum: 2009-09-09 | Tid: 10:50:01     Url: http://lifeofcs.blogg.se/
» Nicole

Klart man blir trött i huvudet av att kolla på kossor :) Enligt Alfons är de stora leksaker, och enligt Sativa är det stora mumsbitar :D

Datum: 2009-09-09 | Tid: 11:45:09     Url: http://convictionsdeamon.wordpress.com
» Elenor

Det va kul att har ni kommit till Ladugård med Bamse! ;)

Datum: 2009-09-09 | Tid: 16:41:20     Url: http://ellyellis.blogg.se/
» Silje

Hej hej (igen). Kanske vi kan ta msn daten till helgen? OM det går för dig? âr så fint väder här i dag så jag vill ut med hunden istället för att sitta inne ;) Hoppas inte att jag ställer till det för dig nu.

Datum: 2009-09-09 | Tid: 16:53:37     Url: http://lifeofcs.blogg.se/
» Olga

Yes - Best, Puma och Fjant. Påhemsidan står det lite om hur dekom till oss :)

Datum: 2009-09-09 | Tid: 20:00:53     Url: http://meandmydoggs.blogg.se/
» Patricia & Duke

Haha jaa där har du en poäng. Dom borde kanske tillverka sånna skyltar. Varning för söt hund. Fast det kanske redan finns, måste hitta haha :D!



Jepp får bli att göda sig själv i samma takt som Duke. Det vill säga ca 4 kg i veckan då.. hmm :D!

Datum: 2009-09-09 | Tid: 20:10:32     Url: http://dukesdagbok.blogg.se/
» Lina

Så många fina bilder och filmer! Det är så roligt att föja er blogg...! Men jag vet att jag är dålig på att kommentera.....;-) Men jag håller med mamma, Martin får fota lite ibland så du också kommer med på bild:-) Ses den 26:e!!! kram

Datum: 2009-09-10 | Tid: 14:36:51
» Nicole

TAck, ja det är äkta hår, hehe... Ja det kanske kan kännas lite läskigt men detta är behandlat så många gånger så jag känner inte på det sättet :P



Bra att öka vikten långsamt i väskan, hellre lite långsammare fram än för snabbt.

Datum: 2009-09-10 | Tid: 16:59:24     Url: http://convictionsdeamon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P




Trackback
RSS 2.0