Mimmi & Martin

Det är vi som är ägare till underbara Bamse! :) Det är jag, Mimmi, som skriver blogg. Men Martin är också ägare till Bamse så det är inte mer än rättvist att jag skriver info om oss båda :)


Det får bli denna bild då vi är dåliga på att ta seriösa bilder på oss tillsammans ;D

Vi båda är 21 år.. :)

Vi blev tillsammans 20 februari -04, förlovade 11 nov -06, sambos maj -07.

Jag är döv och Martin är hörselskadad.

Vi har planer på att skaffa en hund till när Bamse är runt 3-4 år. Självklart ser vi efter vår situation då om vi har tid med en till :)

Martin jobbar på en bondgård i Norlund medan jag är timvikare på elevehm för utvecklingsstörda elever. Mitt drömjobb är att jobba med ungdomar med problem, tex missbruk, våld osv. Drömmer även om att jobba med kriminella i alla åldrar. Jag vill även jobba med hundar på min fritid så jag ska börja på hundinstruktör utbildning ht -10 på Hundens Hus :)
Martin vill jobba som idrottslärare eller lärare men just nu har han inte lust eller motivation att utbilda sig så han jobbar för tillfälligt på bondgården som han trivs. Lönen är heller inte fel ;)

Vår dröm är att flytta till ett hus på landet, där vi har flera hundar som springer på gården :) Men det får vi ta när vi båda har vårt drömjobb :p

Kommer skriva mer här men nu får detta duga så länge ;)

RSS 2.0